Zakelijk huren in Nijmegen

Zakelijk vervoer huren in Nijmegen

Wil je zakelijk een bedrijfswagen huren? Autoverhuur Nijmegen biedt eenvoudige en duidelijke oplossingen voor je wagenpark. Huur je bij ons zakelijk een bedrijfsauto of busje, dan ben je verzekerd van een duidelijk contract met heldere prijsafspraken.

Naast kosten- en risicobeheersing, heb je direct een korte lijn direct met de vestiging waar jij je bedrijfsauto huurt. Wij kunnen dan snel schakelen op het gebied van eventuele wijzigende mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus of personenauto gaat. Door het grote netwerk van Autoverhuur Nijmegen beschikken over een breed en flexibel wagenpark.

Liever telefonisch contact? Bel 024 – 41 00 011

Compact

Ruim

Luxe

Selecteer boven de klasse waarvan u een auto wilt huren

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. We bespreken je wensen en regelen het direct!

Waarom een bedrijfswagen huren bij Autoverhuur Nijmegen?

Wil je zakelijk een bedrijfswagen huren, dan verwacht je natuurlijk een net iets andere dienstverlening dan bij een particuliere klant. Bij Autoverhuur Nijmegen doen we er alles aan om een auto exact naar jouw wensen voor je te regelen. Onze auto´s worden doorgaans al na 12 maanden vervangen, bij uitzondering na 18 maanden. Zo rijd je altijd in een representatieve, nette en schadevrije auto. Als je zakelijk je bedrijfsauto of busje huurt, zorgen wij ervoor dat op alle facturen duidelijk de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld staan. Zo kom je nooit voor problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling te staan. Heb je tijdens de looptijd van je contract vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht.

Professioneel vervoer voor professionele behoeftes

  • Wij leveren de nieuwste bedrijfswagens, altijd luxe uitgevoerd
  • Wij zorgen ervoor dat je altijd (weer) snel op pad kunt
  • Wij leveren maatwerk en zijn altijd flexibel
  • Wij bieden messcherpe tarieven

Deze personen hebben al een auto gehuurd in Nijmegen

Ik kom hier in ieder geval graag weer en kan eenieder deze firma van harte aanbevelen. Tot de volgende keer 🙂

Niels Brugman

Zeer goede ervaring met de autohuur hier. De bestelwagen gebruikt van 20m³, rijdt zeer goed, nog behoorlijk nieuw. Fijn contact met autohopper, proberen echt mee te denken en het makkelijk voor je te maken. Ik raad autohopper Nijmegen zeker aan!

Boy Rozenberg

Geweldig aardige vent in Nijmegen. Kwam zelfs voor mij een half uur eerder naar kantoor! Afspraken keurig nagekomen en ik zou hem zeker aanraden!

Erik Duinkerke