Busje huren

Zonder gedoe en voor een scherpe prijs een auto of bestelbus huren

Auto huren in Nijmegen

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren? Komt u uit Nijmegen? Dan bent u bij Nijmegen Autoverhuur aan het juiste adres.

Wij verhuren personenauto’s, personenbussen en bestel- en verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven. Hieronder kunt us snel en eenvoudig reserveren of een prijs berekenen.

Liever telefonisch contact? Bel 024 – 41 00 011

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Nijmegen?

Gaat u verhuizen? Dat betekent dozen inpakken, zolder opruimen adreswijzigingen doorgeven; kortom, een drukke periode. En dan komt het leukste: verhuizen naar je nieuwe stek! Neemt u een duur verhuisbedrijf in de arm? Of huurt u gemakkelijk en snel een bestelbus of bakwagen met laadlift voor een goede prijs en verhuist u gezellig met vrienden en/of familie? Autoverhuur Nijmegen heeft voor elke klus de juiste bus!

Deze personen hebben al een auto gehuurd in Nijmegen

Hele goede ervaring! Mijn bus was stuk gelopen en moest met spoed een andere hebben. Autohopper gebeld en kon de dag erna een busje met trekhaak ophalen. Zeer goed geregeld.

Sebastiaan, Wijchen

Op het laatste moment voor het weekend heeft Nijmegen autoverhuur nog een mooie auto geregeld voor ons. Dikke pluim!

Anton uit Nijmegen

Snel de reservering geregeld, op tijd alles in orde gemaakt. Borg betaald met pin en keurig heel snel minus huurbedrag weer retour op de rekening. Hadden al over goede ervaring gehoord en nu zelf meegemaakt.

Ingrid, Nijmegen