• Flexibel
  • Scherpe tarieven
  • Ruime keuze

Busje huren

Zonder gedoe en voor een scherpe prijs een auto of bestelbus huren

Auto huren in Nijmegen

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren? Komt u uit Nijmegen? Dan bent u bij Nijmegen Autoverhuur aan het juiste adres.

Wij verhuren personenauto’s, personenbussen en bestel- en verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven. Hieronder kunt us snel en eenvoudig reserveren of een prijs berekenen.

Liever telefonisch contact? Bel 024 – 41 00 011

witte-auto-1

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Nijmegen?

Gaat u verhuizen? Dat betekent dozen inpakken, zolder opruimen adreswijzigingen doorgeven; kortom, een drukke periode. En dan komt het leukste: verhuizen naar je nieuwe stek! Neemt u een duur verhuisbedrijf in de arm? Of huurt u gemakkelijk en snel een bestelbus of bakwagen met laadlift voor een goede prijs en verhuist u gezellig met vrienden en/of familie? Autoverhuur Nijmegen heeft voor elke klus de juiste bus!

Hier zijn we trots op

Huur voertuigen

Tevreden klanten

Kilometers gereden

Shortlease voor makkelijk gebruik

Flexibiliteit is in, ook als het gaat om vervoer. Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Autoverhuur Nijmegen erg interesssant.

Tevreden klanten

Bij Nijmegen Autoverhuur hebben we een uitgebreid netwerk van tevreden klanten die in het verleden van onze diensten gebruik hebben gemaakt. En we willen jou graag aan die lijst van tevreden klanten toevoegen! Of je nu een auto nodig hebt voor een korte trip of een langdurig verblijf, bij ons kun je rekenen op een ruime keuze aan voertuigen en flexibele huuropties. Wacht niet langer en ervaar zelf waarom zoveel mensen voor Nijmegen Autoverhuur kiezen. We kijken ernaar uit om jou als een tevreden klant te verwelkomen!