• Flexibel
  • Scherpe tarieven
  • Ruime keuze

Shortlease in Nijmegen

Start nu met Shortlease

Flexibiliteit is in, ook als het gaat om vervoer. Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Autoverhuur Nijmegen erg interesssant.

Als je kiest voor shortlease krijg je altijd een luxe uitgevoerde auto tegen een zeer scherp tarief. Je zit dus niet aan een vaste looptijd van minimaal 24 maanden vast en je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen: na één maand kan je de auto gewoon weer bij ons inleveren, zonder boete.

Wil je meteen een auto leasen druk op de knop beneden.
Liever telefonisch contact? Bel 024 – 41 00 011

groene-auto-3
groene-auto-3

Compact

zwarte-auto-2

Ruim

witte-auto-1

Luxe

Selecteer boven de klasse waarvan u een auto wilt huren

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. We bespreken je wensen en regelen het direct!

Waarom een auto shortleasen?

Dat is simpel: shortlease is de perfecte middenweg tussen daghuur en leasen. Je profiteert wel van de financiële voordelen van langer huren, maar je hoeft niet lang vast te zitten aan de auto. Bij shortlease via één van de Autoverhuur Nijmegen vestigingen kies je bewust voor flexibiliteit voor een scherpe prijs. Je least namelijk per maand. Dat betekent dat je niet minstens twee jaar vooruit hoeft te kijken, maar dat je je mobiliteitsbehoefte op elk moment aan kan passen aan je actuele wensen.

banner_home_volvo
bus71

De autoverhuurder die je op weg helpt

Dus heb je voor een project van drie maanden een ruime station nodig? Dan lease je die voor 3 maanden. En kun je daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan lever je die ruime station in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment. Wij adviseren je ook graag over de fiscale voordelen van leasen, zoals de bijtelling. Zo hebben wij volledig elektrische auto’s in ons assortiment waarover je maar 4% bijtelling betaalt. Vertel ons wat je nodig hebt, dan komen wij met een oplossing!

Shortlease voor makkelijk gebruik

Flexibiliteit is in, ook als het gaat om vervoer. Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Autoverhuur Nijmegen erg interesssant.