• Flexibel
  • Scherpe tarieven
  • Ruime keuze

Daghuur

Zonder gedoe en voor een scherpe prijs een auto of bestelbus huren

Auto huren in Nijmegen

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren? Komt u uit Nijmegen? Dan bent u bij Nijmegen Autoverhuur aan het juiste adres.

Wij verhuren personenauto’s, personenbussen en bestel- en verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven. Hieronder kunt us snel en eenvoudig reserveren of een prijs berekenen.

Liever telefonisch contact? Bel 024 – 41 00 011

witte-auto-1

De no-nonsense autoverhuurder

Heeft u een kleine auto nodig om even op bezoek te gaan, of juist een ruime station voor een vakantie? Dan is Autoverhuur Nijmegen de juiste autoverhuurder voor u! Onze personenauto’s zijn reclamevrij, de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!

banner_home_volvo
bakwagen

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Nijmegen?

Gaat u verhuizen? Dat betekent dozen inpakken, zolder opruimen adreswijzigingen doorgeven; kortom, een drukke periode. En dan komt het leukste: verhuizen naar je nieuwe stek! Neemt u een duur verhuisbedrijf in de arm? Of huurt u gemakkelijk en snel een bestelbus of bakwagen met laadlift voor een goede prijs en verhuist u gezellig met vrienden en/of familie? Autoverhuur Nijmegen heeft voor elke klus de juiste bus!

Shortlease voor makkelijk gebruik

Flexibiliteit is in, ook als het gaat om vervoer. Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Autoverhuur Nijmegen erg interesssant.