• Flexibel
  • Scherpe tarieven
  • Ruime keuze

Zakelijke auto huren in Nijmegen

Zakelijk vervoer huren in Nijmegen

Wil je zakelijk een bedrijfswagen huren? Autoverhuur Nijmegen biedt eenvoudige en duidelijke oplossingen voor je wagenpark. Huur je bij ons zakelijk een bedrijfsauto of busje, dan ben je verzekerd van een duidelijk contract met heldere prijsafspraken.

Naast kosten- en risicobeheersing, heb je direct een korte lijn direct met de vestiging waar jij je bedrijfsauto huurt. Wij kunnen dan snel schakelen op het gebied van eventuele wijzigende mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus of personenauto gaat. Door het grote netwerk van Autoverhuur Nijmegen beschikken over een breed en flexibel wagenpark.

Liever telefonisch contact? Bel 024 – 41 00 011

groene-auto-3
groene-auto-3

Compact

zwarte-auto-2

Ruim

witte-auto-1

Luxe

Selecteer boven de klasse waarvan u een auto wilt huren

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. We bespreken je wensen en regelen het direct!

Waarom een bedrijfswagen huren bij Autoverhuur Nijmegen?

Wil je zakelijk een bedrijfswagen huren, dan verwacht je natuurlijk een net iets andere dienstverlening dan bij een particuliere klant. Bij Autoverhuur Nijmegen doen we er alles aan om een auto exact naar jouw wensen voor je te regelen. Onze auto´s worden doorgaans al na 12 maanden vervangen, bij uitzondering na 18 maanden. Zo rijd je altijd in een representatieve, nette en schadevrije auto. Als je zakelijk je bedrijfsauto of busje huurt, zorgen wij ervoor dat op alle facturen duidelijk de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld staan. Zo kom je nooit voor problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling te staan. Heb je tijdens de looptijd van je contract vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht.

banner_home_volvo
bus71

Professioneel vervoer voor professionele behoeftes

  • Wij leveren de nieuwste bedrijfswagens, altijd luxe uitgevoerd
  • Wij zorgen ervoor dat je altijd (weer) snel op pad kunt
  • Wij leveren maatwerk en zijn altijd flexibel
  • Wij bieden messcherpe tarieven

Hier zijn we trots op

Huur voertuigen

Tevreden klanten

Kilometers gereden

Shortlease voor makkelijk gebruik

Flexibiliteit is in, ook als het gaat om vervoer. Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Autoverhuur Nijmegen erg interesssant.

Tevreden klanten

Bij Nijmegen Autoverhuur hebben we een uitgebreid netwerk van tevreden klanten die in het verleden van onze diensten gebruik hebben gemaakt. En we willen jou graag aan die lijst van tevreden klanten toevoegen! Of je nu een auto nodig hebt voor een korte trip of een langdurig verblijf, bij ons kun je rekenen op een ruime keuze aan voertuigen en flexibele huuropties. Wacht niet langer en ervaar zelf waarom zoveel mensen voor Nijmegen Autoverhuur kiezen. We kijken ernaar uit om jou als een tevreden klant te verwelkomen!